Hjortejakt Kroatia - Jaktreiser med Check out Croatia


Hjortejakt i Kroatia

Hjort i Kroatia er et ettertraktet trofé siden Kroatia representerer en stabil bestand. På våre jaktterreng felles det for det meste hjort i troféstørrelsen 150,00-220,00 CIC og noen opp til 240,00 CIC. Gullmedalje starter på 210,00 CIC, rekorden i Kroatia er 253,26 CIC poeng og ble felt på vårt jaktterreng.

Skal du oppleve hjortejakt på sitt beste så skal du reise i september når det er brunsttid. Du jakter med 1:1 jaktguide som hjelper med å bedømme hjorten fra jakttårn eller ved smygjakt. Du kan i tillegg oppleve å se andre viltarter som villsvin, rådyr, sjakal og rev mens du jakter hjort. Ved normale skyteferdigheter, værforhold, samt jakthell så kan du nedlegge hjorten du har drømt om. Det er tillatt å bruke rifle, men lyddemper er ikke tillatt. 

Hjortejakt anses av de fleste riflejegere som Europas flotteste jakt, og Kroatia er uten sammenligning blant de beste jaktdestinasjonene i Europa for hjortejakt.

 

Informasjon om
hjortejakt

Jakttider

  • hjort 16.08-14.01, hind 01.10-14.01

  • anbefalt jakt i september (brunsttid)

 

Antall reisende & jaktform

  • 1-4 jegere per gruppe
  • postering jaktårn (smygjakt 1:1) 


Jaktbare viltarter under hjortejakt

  • villsvin, rådyr, sjakal, rev

 

Fakta om hjort

  • Kronhjorten er sammen med bjørnen Kroatias største landpattedyr og kan veie opp til 250 kg, men gjennomsnittsvekten ligger omkring ca. 140-150 kg.

 

Priser og tilbud
(NOK / per jeger)

Kampanje på hjortejakt, se tilbudet HER

 

Uforpliktende tilbud på hjortejakt?

Fyll inn din informasjon eller ring 46652010

Navn *  
E-post *  
Telefon *  
Kampanje  
Spørsmål  

Andre som så på denne reisen har også sett på.. 

til toppen

til forside