Hjem  /  Dåhjortjakt


Dåhjortjakt i Kroatia

Velkommen til jakt på dåhjort med oss. Kroatia er kjent for høy vilttetthet med flere hundre år gamle jakttradisjoner og imponerende viltforvaltning.  


Dåhjortakt i Kroatia lokker jegere fra hele verden på grunn av mulighetene for store trofeer. Her får du muligheten til å oppleve kanskje Europas beste jakt på dåhjort.

Skal du oppleve dåhjortjakt på sitt beste så skal du reise i Oktober da brunsten begynner. Du jakter med 1:1 jaktguide som hjelper med å bedømme dåhjorten fra jakttårn eller ved smygjakt. Jakten foregår på morgenkvisten og ettermiddagen til mørkets frembrudd.

Dåhjort i Kroatia er et ettertraktet trofé siden Kroatia representerer en stabil bestand. På våre jaktterreng vi benytter så felles det for det meste dåhjort i troféstørrelsen 160,00-200,00 CIC og noen opp til 210,00 CIC - gullmedalje starter på 180,00 CIC.

Du kan i tillegg oppleve å se andre viltarter som villsvin, muflon, sjakal og rev mens du jakter dåhjort. Ved normale skyteferdigheter, værforhold, samt jakthell så kan du nedlegge dåhjorten du har drømt om.

Det er tillatt å bruke rifle med og uten heldempet løp, lyddemper er ikke tillatt. 


Husk å skyte inn riflen og skitt jakt!

 

Generell informasjon

om dåhjortjakt i Kroatia


Jakttider
•  dåbukk 16.09 - 15. februar

•  anbefalt jakt i oktober (brunsttid)

Antall reisende
•  1-3(4) jegere per gruppe

Jaktform
•  jaktårn / smygjakt 1:1

Jaktbare viltarter under dåhjortjakt
•  villsvin, muflon, hjort, sjakal, rev


Litt fakta om dåhjort
Dåhjort er mindre enn hjort, men større enn rådyr. Hannen kalles dåbukk og er fullvoksen i 5 års alderen og kan veie opp til 120 kg.

Priseksempler 2021

(Norske kroner / per jeger)


Priseksempler blir lansert medio November 2020! Følg med..

Send meg komplett tilbud

Fyll inn din informasjon eller ring 46652010