Hjem  /  Hjortejakt


Hjortejakt i Kroatia

Velkommen til jakt på hjort med oss. Kroatia er kjent for høy vilttetthet med flere hundre år gamle jakttradisjoner og imponerende viltforvaltning.  

Hjortejakt anses av de fleste riflejegere som Europas flotteste jakt, og Kroatia er uten sammenligning blant de beste jaktdestinasjonene i Europa for hjortejakt.

Skal du oppleve hjortejakt på sitt beste så skal du reise i september når det er brunsttid. Du jakter med 1:1 jaktguide som hjelper med å bedømme hjorten fra jakttårn eller ved smygjakt. Jakten foregår på morgenkvisten og ettermiddagen til mørkets frembrudd.

Hjort i Kroatia er et ettertraktet trofé siden Kroatia representerer en stabil bestand. På våre jaktterreng vi benytter så felles det for det meste hjort i troféstørrelsen 150,00-220,00 CIC og noen opp til 240,00 CIC - gullmedalje starter på 210,00 CIC. Rekorden i Kroatia er 253,26 CIC poeng.

Du kan i tillegg oppleve å se andre viltarter som villsvin, rådyr, sjakal og rev mens du jakter hjort. Ved normale skyteferdigheter, værforhold, samt jakthell så kan du nedlegge hjorten du har drømt om.

Det er tillatt å bruke rifle med og uten heldempet løp, lyddemper er ikke tillatt. 

Husk å skyte inn riflen og skitt jakt!

Generell informasjon

om hjortejakt i Kroatia


Jakttider
•  kronhjort 16.08-14.01, hind 01.10-14.01

•  anbefalt jakt i september (brunsttid)


Antall reisende
•  1-4 jegere per gruppe

Jaktform
•  postering jaktårn (smygjakt) 1:1 


Jaktbare viltarter under hjortejakt
•  villsvin, rådyr, sjakal, rev


Fakta om hjort
Kronhjorten er sammen med bjørnen Kroatias største landpattedyr og kan veie opp til 250 kg, men gjennomsnittsvekten ligger omkring ca. 140-150 kg. 

Priser 2021

(Norske kroner / per jeger)


Priseksempler blir lansert medio November 2020! Følg med..

 

Send meg komplett tilbud

Fyll inn din informasjon eller ring 46652010