Hjem  Muflonjakt


Muflonjakt i Kroatia


Velkommen til spennende muflonjakt med oss. Kroatia er kjent for høy vilttetthet med flere hundre år gamle jakttradisjoner og imponerende viltforvaltning. 


Muflonjakt i Kroatia lokker jegere fra alle kontinenter i verden. Her får du muligheten til å oppleve kanskje Europas beste jakt på muflon med flinke jaktguider i dype skogene øst i Kroatia eller på kysten med utsikt ut over Adriaterhavet.


Avhengig av ønsker og hvilket jaktområde du velger så kan du jakte muflon i perioden: mars/april/september/oktober fra jakttårn på kysten nord for Split, september/oktober fra jakttårn i skogen øst for Zagreb eller smygjakt på kysten sør for Split. Du jakter med 1:1 jaktguide som hjelper med å bedømme gemsen og jakten foregår på morgen og ettermiddag til mørkets frembrudd. Du kan i tillegg oppleve å se andre viltarter som muflon, villsvin, sjakal og rev mens du jakter muflon. Ved normale skyteferdigheter, værforhold, samt jakthell så kan du nedlegge muflonen du har drømt om.


Muflon i Kroatia er et ettertraktet trofé siden Kroatia representerer en stabil bestand. Hvilket jaktområde du velger avgjør troféstørrelsen, men det felles det for det meste muflon i troféstørrelsen 165,00-220,00 CIC - gullmedalje starter på 205,00 CIC.


Det er tillatt å bruke jaktrifle med og uten heldempet løp, lyddemper er ikke tillatt. 

Husk å skyte inn riflen og skitt jakt!

Generell informasjon

om muflonjakt i Kroatia


Jakttider

•  hannen jaktes hele året


Anbefalt jaktid:

•  01.10-31.10 jakttårn, øst for Zagreb

•  01.10-31.10 smygjakt, sør for Split

•  01.03-30.04/01.10-31.10 jakttårn, nord for Split


Antall reisende
•  1-3 jegere per gruppe

Jaktform
•  smygjakt 1:1, skytehold ca. 75-200 meter

•  jakttårn 1:1, skytehold ca. 50-150 meter


Jaktbare viltarter under muflonjakt

•  dåhjort og villsvin øst for Zagreb, gemse og villsvin sør for Split, sjakal og rev alle steder


Fakta om muflon
Muflon kommer opprinnelig fra Korsika og på 19. århundretallet etablerte den seg i Kroatia. Muflon (hannen) veier ca. 40-50 kg, blir ca. 120 cm lang, hornene kan bli opp til ca. 90 cm lange.

 

Priseksempler 2021

(Norske kroner / per jeger)


Priseksempler blir lansert medio November 2020! Følg med..

Send meg komplett tilbud

Fyll inn din informasjon eller ring 46652010