HJEM  /  OM OSS

OM OSS
Oppstarten og visjonen

Vi er i dag Norges fremste reiseoperatører innen jaktreiser til Kroatia, vi tilbyr kvalitetsreiser og god service! Vi startet virksomheten i 2011 fordi vi har en lidenskap for jakt og reisene våre. Ideen vår var å skape flotte reiser med gode minner til en fornuftig pris, det ser ut til at vi har lyktes med ideen - fordi virksomheten vokser kontinuerlig i Norge og i resten av verden. 


''Vår visjon er å imøtekomme kundens forventninger, det er en av de viktigste grunnene til at kundene kommer tilbake til oss.''


Erfaring

Vi har erfaring med jakt i Kroatia siden 1995 og vet hvilken jaktområder som er de beste. Gjennom erfaring, faglig kunnskap og profesjonell innstilling vil vi kunne oppfylle dine krav og sørge for at du får en flott jaktreise.

Reisegarantifondet - RGF

«Reis trygt med oss, vi er medlem av RGF.»

Alle som har kjøpt en pakkereise eller en sammensatt reise hos en som har stilt reisegaranti, kan kreve refusjon fra Reisegarantifondet dersom reisen blir avlyst som følge av konkurs eller akkord hos den næringsdrivende. Når det gjelder sammensatte reiser kan det kun kreves refundert det beløp som er betalt til den næringsdrivende som har stilt garanti.  

Dette sier noen av våre kunder

... om våre jaktreiser Kroatia


''Vi var alle enige om at denne turen var det beste vi har opplevd så langt når deg gjelder drivjakt; kort fortalt var det mer gris, bedre og mer dedikerte drivere, samt ordentlige jakthunder. De fleste av oss har vært flere ganger på drivjakt i Polen, Tunisia, Sverige og Tyskland.''


"Reiseleder var meget hyggelig. Mye gris i terreng. Veldig god mat. Veldig bra opplegg rundt jakta med gode drivere og hunder. Koselig i og utenfor jakthuset. Totalt sett en riktig god opplevelse."


"En flott tur. Her fikk vi det vi blei lovet, masse gris og kjappe skudd. I tillegg fikk vi en forpleining som var langt over det som var forventet. Kommer garantert tilbake."


"Absolutt å anbefale..topp jakt..supert opplegg og en veldig seriøs..likanes reiseleder."


"God hjelp å god info ang. turen både før, under og etter avreise."


"Alt bra, mye vilt, likte hele oppholdet."


"Mat, opphold, sosialt, bra med vilt."


"Mye vilt, god mat, hyggelige mennesker og fantastisk sosial tur. Vi kommer tilbake igjen!