Personopplysninger

Personopplysninger som legges inn på hjemmesiden eller i forbindelse med bruken av tilknyttede tjenester, eller som for øvrig registreres i denne forbindelse, behandles av Check out Croatia med største omtanke og respekt. Check out Croatia vil aldri tillate tredjepart å bruke dine personlige opplysninger i markedsførings- eller kommunikasjonsformål.

 

Navn, adresse og e-post overføres vanligvis ukryptert når du sender disse til oss. Vi gjør oppmerksom på at ukryptert informasjon som sendes via eksterne nettverk (Internett) ikke er teknisk sikret. 

 

Vi bruker kun dine opplysninger til å oppfylle våre forpliktelser i forbindelse med håndtering og administrasjon av bestillinger, betalinger og billettutsendelse. Dette inkluderer bruk av dine opplysninger til følgende formål: Bokføring, avregning og revisjon, billettering, kreditering eller andre verifiseringer av betalingskort, immigrasjon og tollkontroll, sikkerhet, administrative og lovlige formål, systemtester, vedlikehold, utvikling og kundebehandling. 

 

Etter bestilling vil du dessuten motta en bestillingsbekreftelse via e-post forutsatt at du har oppgitt e-postadressen din. I forbindelse med faktorene som er nevnt ovenfor og avhengig av hvilke reisearrangement du har valgt, kan vi eventuelt se oss nødt til å videreformidle dine personlige opplysninger til selskaper som for ekspempel flyselskap og andre samarbeidspartnere.