4 gode grunner til å bestille jaktreisen så tidlig som mulig

Når skal jeg bestille jaktreisen? Dette er et spørsmål som ofte dukker opp hos våre kunder, og det finnes ikke et riktig svar. Det kommer an på hva som passer for deg. Men vi ser en trend hvor fler og fler bestiller tidlig, og markedet har endret seg bare de siste fem årene. Fortsett å lese artikkelen, så får du fire gode grunner til hvorfor du skal bestille jaktreisen i god tid.

1. Du kan velge fra øverste hylle

Bestiller du din jaktreise tidlig, kan du velge avreisedatoer, jaktområder og ønsket vilt før andre gjør det. Trenden er at fornøyde jegere og reisegrupper bestiller ett år i forveien, mens erfarne og ivrige jegere ofte bestiller reiser for to og tre år frem i tid. Dette betyr at mange avreisedatoer allerede er reservert før vi annonserer tilbud og priser på nye jaktreiser.

 

Et eksempel er at vi allerede nå har to reisegrupper fra Norge som har reservert drivjakt på turboraske villsvin i januar 2023 med oss i Check out Croatia – og vi jobber kontinuerlig med andre reisegrupper for å finne den perfekte jakta å glede seg til.

2. Du får muligheten til å få oppfylt dine jaktønsker

Mange norske jegere fantaserer om den perfekte jaktreisen etter hjort, dåhjort, brunbjørn, gems, muflon eller villsvin. Det gjør også jegere fra Tyskland, Østerrike, Spania, Frankrike og England. Kroatia er en meget populær destinasjon for jegere på jakt etter den ultimate opplevelsen. Er du førstemann til mølla, er sjansen større for at vi kan hjelpe deg med å skreddersy en jaktpakke som oppfyller alle dine ønsker.

3. Du kan få bedre priser

Begynner du planleggingen tidlig, er det alltid lettere å få bedre rabatter på enkelte reiser. Dette er helt naturlig, siden mange ønsker å være trygge på at deres neste jaktreise ikke forsvinner på grunn av at andre var litt raskere. Våre samarbeidspartnere er også interessert å få booket flest reiser tidligst mulig, dermed yter de også det lille ekstra når det kommer til service, og er på tilbudssiden når det kommer til pris.

4. Du har kontroll på jaktreisen og god tid til å glede deg

Kanskje er du som oss – og mange av våre kunder – og føler at det er godt å være i mål med reiseplanleggingen. Med avreisedato på plass kan man senke skuldrene, samle jaktlaget på en god viltmiddag, og kose seg med forventninger, pakkelister og gode jaktsamtaler. For de fleste jegere er dette halve moroa, ingenting er bedre enn å glede seg til den neste jaktreisen.

til toppen

til forside