Jaktreiser til Kroatia med Check out Croatia

Kundetilfredshet

5/5 poeng

Basert på tilbakemeldinger fra våre kunder på Facebook

Om Check out Croatia

Jaktreiseselskapet ble etablert i 2011 og er en av Europas fremste reiseoperatører innen jaktreiser til Kroatia, et land kjent for lange jakttradisjoner og god viltbestand.

 

Erfaring

Vi har lang erfaring med jaktreiser til Kroatia siden 1995 og vet hvilken jaktområder som kan være aktuelle ut i fra jaktønsker.

 

Hva tilbyr vi?

Alle våre ansatte og reiseledere snakker norsk, engelsk, kroatisk. Med oss kan du oppleve spennende jakt i Kroatia på brunbjørn, villsvin, dåhjort, fasan, gemse, hjort, muflon og rådyr.

Jaktreiser til Kroatia med Check out Croatia

Reisegarantifondet - RGF

Alle som har kjøpt en pakkereise eller en sammensatt reise hos en som har stilt reisegaranti, kan kreve refusjon fra Reisegarantifondet dersom reisen blir avlyst som følge av konkurs eller akkord hos den næringsdrivende. Når det gjelder sammensatte reiser kan det kun kreves refundert det beløp som er betalt til den næringsdrivende som har stilt garanti.

''Reis trygt med oss, vi er medlem av RGF.''

Dette sier noen av våre kunder

''Takk for fantastisk tur med flotte guider, enorme mengder med vilt, god mat og drikke og ikke minst en enestående hyggelig og hjelpsom ''Outfitter'' med et oppkomme av gode historier, og et sprudlende humør. Dette må vi gjenta!!''

 

''Vi var alle enige om at denne turen var det beste vi har opplevd så langt når deg gjelder drivjakt; kort fortalt var det mer gris, bedre og mer dedikerte drivere, samt ordentlige jakthunder. De fleste av oss har vært flere ganger på drivjakt i Polen, Tunisia, Sverige og Tyskland.''

 

''Vi fikk alt pluss litt mer enn det vi forespeilet oss.''

"Reiseleder var meget hyggelig. Mye gris i terreng. Veldig god mat. Veldig bra opplegg rundt jakta med gode drivere og hunder. Koselig i og utenfor jakthuset. Totalt sett en riktig god opplevelse."

"En flott tur. Her fikk vi det vi blei lovet, masse gris og kjappe skudd. I tillegg fikk vi en forpleining som var langt over det som var forventet. Kommer garantert tilbake."

"Absolutt å anbefale..topp jakt..supert opplegg og en veldig seriøs..likanes reiseleder."

"Mye vilt, god mat, hyggelige mennesker og fantastisk sosial tur. Vi kommer tilbake igjen!

til toppen

til forside

HVORFOR VELGE OSS

Jaktreiser

siden 2011

Opplevelser

for livet

Lokal

kjennskap